Matematik

Lineær ligningsystem hjælp

24. oktober 2012 af Magah (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ville blive udtrolig taknemmelig da, dette er det sidste jeg mangler til min aflevering men jeg er lidt usikker.

 

Løs nedenstående lineære ligningssystem:

a) y = ¼x + 5 (Kan ikke finde ud af den, bliver forvirret med det der 1/4)

Ved ikke om den skal stilles op sådan her? : 1/4x + y = 5

 

b) Y= og 5x – 2y = 8
        

SVAR: Y=4+2,5x (er den rigtig?)


Svar #1
24. oktober 2012 af Magah (Slettet)

Please svar!! har brug for det :(


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1255152

Der er ingen grund til at oprette nye tråde med det samme spørgsmål hele tiden.


Skriv et svar til: Lineær ligningsystem hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.