Generelt

AT problemformulering

25. oktober 2012 af TheJok3r

Hej Studi.

Er denne problemformulering god: Hvordan kan det være, at der er så mange overvægtige mennesker i det moderne vestlige samfund, når nu kropsidealet er noget helt andet? (det slanke evt.)

Mangler stadigvæk problemstillinger og er usikker på hvordan de skal lyde. Derudover er jeg i tvivl om litteratur. Findes der mange bøger om dette?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2012 af naarp1

Svaret til denne er rimmelig åbentlys, prøv at se om du muligvis kan gøre den lidt bedre, for fedmen kommer direkte fra livsstilen (mad, motion etc). Du kan muligvis komme ind på, hvorfor at idealet er tynde kvinder, da de gennem historien er blevet set som de fattige (i.e mangel på mad gjorde dem tynde, thor fedme var tegn på man havde penge)

Hvad med:

Kropsidealet for homo sapiens har forandret sig gennem det sidste århundrede og har gået fra den ene ekstreme fra den anden. Dog er det få der har den ideale krop, dette skyldes?

Og så muligvis med spørgsmål om hvorfor der er sket dene forandring i den perfekte krop, betydningerne for de perfekte kroppe gennem tiden, og nutidens perfekte krop og hvorfor denne er sådan.

Hvis man vil have et biologisk aspekt, kan man tale om konsekvenser ved fedme og tyndhed, madstil og motion.

 

Håber dette kan hjælpe lidt. Det vil være en god ide, hvis i bestemmer et område/retning i vil arbejde med (skal det være historisk set, filosofisk, biologisk og skrive problemformuleringen ud fra det).


Skriv et svar til: AT problemformulering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.