Matematik

Lineær sammenhæng

25. oktober 2012 af hingst12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

 

Jeg får oplyst:

 

Det oplyses, at der er en lineær sammenhæng mellem de to variable x og y.

a) udfyld et skema som nedenstående. Begrund svaret.

X    5    6    10

Y   17 19     ?

Nogle der kan uddybe og hjælpe lidt nærmere  :)

 

Takker på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

Der er intet skema


Svar #2
25. oktober 2012 af hingst12 (Slettet)

Har redigeret mit indlæg :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

(5,17) (6,19)

y2-y1/x2-x1

x=(19-17/6-5)=2

17=2*5+b

b=7

y=2x+7


Skriv et svar til: Lineær sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.