Matematik

Omskriv til decimaltalene hjælp.

31. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
44% =______.


78% = _____.


110% =_____.


99% =______.


0,25% =____.

Svar #1
31. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2012 af Copyfokking

Procent betyder jo bare 1/100 del, derfor skal du bare dividere med 100:

44% / 100 = 0,44

78% / 100 = 0,78

Osv.

Håber du kunne bruge det :P


Svar #3
31. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Takker. Men er det sån. Man gør. ? :-[

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2012 af Ande117g (Slettet)

Ja, du kan også sige at du flytter kommaet 2 pladser mod højre :)

 

44,0% --> 0,44

 

Det er måske nemmere at finde ud af.


Skriv et svar til: Omskriv til decimaltalene hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.