Matematik

Isoler F

01. november 2012 af Steffen22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sammenhængen mellem temperaturen F, måles i grader fahrenheit, og temperaturen C, målt i grader celsius, er bestemt ved

 

C=(F-32)/1,8

 

a) isoler F


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2012 af mathon

 

                     1,8C = F - 32

                     1,8C + 32 = F


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2012 af charlie1111 (Slettet)

1,8*c=F-32        <=>     1,8c+32=F


Skriv et svar til: Isoler F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.