Matematik

Hyppighed

03. november 2012 af HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan regner man hyppighed ud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2012 af SuneChr

3 blå + 5 røde + 7 gule

Hyppighed for blå  =  3  (af 15)         frekvens for blå = 3/15 = 1/5 = 20%

Hyppighed for rød  =  (af 15)

Hyppighed for gul  =  7  (af 15)


Svar #2
03. november 2012 af HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (Slettet)

Tusind tak :)

 


Skriv et svar til: Hyppighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.