Fysik

afstandskvadratloven

04. november 2012 af hahaw (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har lige et spørgsmål angående afstandskvadratloven  jeg skulle isolere R på den ene side af lighedstegne altså afstanden men lige meget hvor meget jge prøver giver det ikke mening 

I = p0/4*π*R^2 nogen der kan hjælpe med at få R^2 isoleret på den ene side ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2012 af peter lind

Du mener formodentlig I = p0/(4*π*R2). Hvis det er tilfældet gang ligningen med R2 og divider med I


Svar #2
04. november 2012 af hahaw (Slettet)

#1


Du mener formodentlig I = p0/(4*π*R2). Hvis det er tilfældet gang ligningen med R2 og divider med I

 

ja men jeg får det til R2 = p0/(4*π / I ) kan dette passe for jeg synes bare at det ikke ser rigtigt ud?


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. november 2012 af peter lind

Det er det heller ikke. Det bliver R2 = p0/(4πI)


Svar #4
04. november 2012 af hahaw (Slettet)

 

 

hvorfor ganger du med I?  var det ikke dividere?#3

Det er det heller ikke. Det bliver R2 = p0/(4πI)


Brugbart svar (2)

Svar #5
04. november 2012 af peter lind

Jeg divider med I. Så havner I i nævneren på højre side og det er lige der den havner i #3


Svar #6
04. november 2012 af hahaw (Slettet)

når ja Tak for hjælpen :-)

 


Skriv et svar til: afstandskvadratloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.