Matematik

Differintialregning

04. november 2012 af arneerlækker (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle,

jeg har et spørgsmål med hensyn til hvad denne funktion giver når den er afledt (f'(x)): 

f(x) = x^2 * e^-x 

Det er hvad e^-x er eller hedder funktionen nemlig blot: 

f(x) = 2*x * ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt reglen for differentiation af et produkt:

f(x) = x2 · e-x

f '(x) = (x2)' ·e-x + x2 ·(e-x)' = ...


Skriv et svar til: Differintialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.