Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

HJÆLP I VØ

08. november 2012 af ea7nl (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvis en virksomhed omkostninger stiger i procentvis mindre end dens omsætning, vil overskudsgraden blive større - rigtig eller forkert ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2012 af piabing (Slettet)

Ja, overskudsgraden vil blive større. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. november 2012 af emul0c

Korrekt.

Lad os sige du har

Omsætning: 100
Omkostning: 50

Overskudsgrad: (100-50) / 100 = 0,5 = 50%

Nu stiger omsætningen så med 10% og omkostningerne med 5%:

Oms. 110
Omk. 52,5

Overskudsgrade: (110 - 52,5) / 110 = 52,3%


Skriv et svar til: HJÆLP I VØ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.