Matematik

HJÆÆÆÆÆLP!!!!!

08. november 2012 af ramobaro - Niveau: C-niveau

please hkælp mig med denne opg, skal aflevere den idag 

 

 

lad fx være en linær funktion

a) bestem f(x) når f(0)= 2 og f(1)= 5 

b) bereng f (-1)

c) f(x ) =  2x-4 

 

 

HJÆLP MIG PLEASSSEEEEEE !!!!!!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

a) Man skal bestemme den lineære forskrift

f(x) = ax + b

hvor man kender de to punkter (0 , 2) og (1 , 5) . Beregn hældningskoefficienten ud fra de to punkter, og benyt så et af de topunkter til at beregne b.

b) Indsæt x = -1 i den fundne forskrift.

c) Det er uklart, hvad der spørges om her.


Svar #2
08. november 2012 af ramobaro

andersen 11 tusind tak fordi du svarede på mine spørgsmål !!! :D 

 

i opg c siger de at man skal løse ligningen..

 

 

igen tusind taaaaak!!! :D :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er desværre stadig umuligt for mig at se, hvad der spørges om i spm c) . Prøv at skrive det med klar tekst i stedet for med usynlig skrift.


Svar #4
08. november 2012 af ramobaro

hej andersen11 det gør ikke noget jeg har fundet ud af opgaven, men tak for din tid. :)


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆLP!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.