Debat

Skoletaske

09. november 2012 af Pipooo (Slettet)

Hej alle sammen

Jeg ville spørge jeg om en 15 liter taske er stor nok som gymnasietaske? Hvad synes I?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2012 af rakijovic

En femtenliterstaske.... Mja, det kommer an på hvor mange omgange du skal give... :D Nå, spøg til side. 

Af indlysende årsager kender vi ikke dit skema og kan derfor ikke vurdere hvor mange bøger du skal have med hver dag. En evt. laptop (hvad du så kan bruge dén til i den daglige undervisning...) har – går jeg stærkt ud fra – sin egen taske. Desuden tilbyder visse gymnasier aflåste elevskabe, således at du kan have alt gejlet liggende på selve skolen og bare plukke dét du skal bruge pågældende dag, eller sågar svinge forbi i hver pause og "udskifte" regalierne, men hvorvidt dit gymnasium har denne mulighed har jeg selvfølgelig ingen idé om. Det kan du passende undersøge allerede nu.

Et kvalificeret gæt er at du første år / semester skal medbringe den samme daglige mængde bøger og materiale med som du skal i tiende klasse, plus måske elektroniske hjælpemidler til naturvidenskabelige fag (fx lommeregner el. lign., men det er begrænset hvor meget sådan én fylder). Ydermere har gymnasier som oftest kantiner, så du kan droppe at skulle have plads til madpakke. 

Af en eller anden mærkelig årsag synes teenagepiger at de bli'r så filans akademiske og voksne lige så snart de lander i gymnasiet, og så ryger den gode gamle rygsæk ud til fordel for en halvklodset skuldertaske, hvor udseendet prioriteres højere end ergonomi / funktionalitet. Ærligt talt vil jeg anbefale at du holder fast i din nuværende rygsæk (eller hvad du render rundt med) og se tingene an på dit gymnasium, og derefter vælge passende taske.

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. november 2012 af cYbErLifE (Slettet)

Jeg har faktisk bare en lille computertaske med og så en notesblok. De fleste af mine papirer er og bøger er elektroniske så de fylder ikke meget - de er bare i min laptop. De fleste gymnasier bevæger sig i den retning. Om det er noget godt eller skidt må du vel selv afgøre :)


Skriv et svar til: Skoletaske

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.