Matematik

Andengradspolynomium

14. november 2012 af fabrine (Slettet)

Jeg har fået til opgave at lave øvelse 2,11:

http://gymportalen.dk/hvadermatematikbibogudkommertilskolestart/6891

Og vil simpelthen bare høre om jeg har fået de rigtige svar:
1 graf) a = +, b = -, c = +

2 graf) a = -, b = +, c = +

3 graf) a = +, b = +, c = -

4 graf) a = -, b = +, c = -

Det ville være super dejligt hvis i gad at hjælpe!!! :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2012 af SuneChr

a > 0  toppunktet ligger nedad

a < 0  toppunktet ligger opad

a og b samme fortegn: toppunktet ligger i venstre halvplan

a og b forskelligt fortegn: toppunktet ligger i højre halvplan

c afskærer y-aksen, hvor fortegnet kan aflæses


Skriv et svar til: Andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.