Matematik

Trekant beregning

14. november 2012 af 19051309 (Slettet) - Niveau: B-niveau

I trekant ABC er Vinkel for A=72grader, b = 4,1 og c = 3,8

a) Tegn en model af trekanten, og beregn længden af siden a.

b) Beregn længden af højden på siden b.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

a) Benyt en cosinusrelation til at beregne siden a.

b) Benyt hb = c·sin(A) .


Skriv et svar til: Trekant beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.