Matematik

Regneregler

18. november 2012 af LuloBz (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg sidder med et stykke og er kommet lidt i tvivl om regnereglerne. Håber I kan hjælpe mig.

Jeg skal udregne følgende stykke:

2(8-2B)

7C

Når B er -3 og C er 5.

Det er de 2 minusser ved 2B, der forvirrer mig lidt.

På forhånd tak:D

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2012 af SuneChr

2·(8 - 2·B)

2·(8 - 2·(- 3))

2·(8 + (- 2)·(- 3))

2·(8 + 6)

2·14

28


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2012 af mette48 (Slettet)

( 2*(8-2*b)) / (7*c) =

(16-4b)/(7c) =

(16-4(-3))/(7*5) =

(16+12)/35 =

28/35 = 2/5


Skriv et svar til: Regneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.