Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

-krydspris elasticitet

20. november 2012 af solajin (Slettet)

a. Du bedes udfylde de tomme felter i tabellen og redegøre for hvilke    
typer af medicin der er henholdsvis substituerbare og hvilken typer af    
medicin der kan betragtes som komplementære goder.    
Medicin S  5  
Medicin E  2,5  
Medicin H 0,75  
    
    
    
Medicintype Efterspørgselskurve DEMAND Medicin S Medicin E Medicin H
   Efterspørgsels Efterspørgsels Efterspørgsels
   elasticitet elasticitet elasticitet
Medicin S Ds = 500-Ps - 1/10*Pe + Ph  
    
Medicin E De = 75-3*Pe-Ps+1/10*Ph  
    
Medicin H Dh = 300 - 1/2* Ph+Ps + 1/10*PE


Skriv et svar til: -krydspris elasticitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.