Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Engelsk materiale til SRP - Kristen fundamentalisme i USA

21. november 2012 af Znittiegoescrazy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal skrive mit studieretningsprojekt i fagene engelsk A og religion B og har valgt "Kristen fundamentalisme i USA" som fordybelsesområde. Indtil videre har jeg alt det religionsfaglige materiale som jeg umiddelbart får brug for, men jeg leder stadig desperat efter noget materiale i engelskfaget som skal være det dominerende i opgaven! 

Jeg vil gerne tage udgangspunkt i hvordan de amerikanske værdier afspejler sig i kristen fundamentalisme i USA. Hvorfor der blandt andet er så mange tilhængere af denne trosretning og eventuelle årsager til dette. 

Det jeg leder efter, er et hovedværk af en slags. En film, en novelle, en (kort) roman - bare noget der tager fokus i en indefra synsvinkel som en amerikansk fundamentalist eller en kritiker for den sags skyld. Jeg har kigget på flere kilder som taler fra adskillige politikere, men indtil videre synes jeg det bliver for risikabelt - da jeg ikke føler at de opfylder mine krav. 

Så hvis der er nogen derude der kender til et hovedværk i form af ovenstående (film, novelle eller roman) så PLEASE kom med det. Da mine vejledere selv er på dybt vand, har jeg virkelig brug for hjælp - hurtigst muligt. 

M.V.H. Julia


Skriv et svar til: Engelsk materiale til SRP - Kristen fundamentalisme i USA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.