Matematik

Mat hjælp !!!!!

22. november 2012 af worldofvitra (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har har et par opgaver her, jeg har brug for noget hjælp til. 

Tak på forhånd.

 

Forholdet mellem et flags højde og en flagstangs højde bør være 1 : 5. Oles flagstang er 7,5 m høj 

et flag til oles flagstang bør være _______ m 

 

Omskriv til procent

19/20 = ______ %

0,009 = ______ %

 

Reducer 

8m - 2p + 2m - 2p = ______

3a - (a - 3a) = ______


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2012 af cYbErLifE (Slettet)

Flagstang:

hvis det skal være en 5 del af dens højde, skal du vel dividere med 5

7.5 m/ 5 = 1.5 m

 

19*5/20*5 = 95/100 = 95 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2012 af cYbErLifE (Slettet)

0,009 = 0,9 %

da 0,9 = 90 % 0,09 = 9 % og derved 0,009 = 0,9 %

8m - 2p + 2m - 2p <=> 10 m - 2p

3a-(a-3a) <=> 3a-a+3a <=> 5a


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2012 af cYbErLifE (Slettet)

Si til hvis du skal have en længere forklaring af det hele.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2012 af MarieEJ (Slettet)

CYbErLifE.; 8m - 2p + 2m - 2p = 10m - 4p

Det er ikk 10m - 2p..


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2012 af cYbErLifE (Slettet)

ups tastefejl... har faktisk også regnet det til det .. takker :)


Svar #6
22. november 2012 af worldofvitra (Slettet)

Tusind tak for hjælpen nu kan jeg komme videre :D

 


Skriv et svar til: Mat hjælp !!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.