Debat

Session

22. november 2012 af Mo92 (Slettet)

Jeg har fået brev fra forsvaret, og får at vide at jeg skal udfylde en helbredsskema online. Herefter vil jeg blive indkaldt til session ca. 3 uger før mødedagen. Bliver jeg her vurderet egnet og inkaldt til værnepligt, vil denne finde sted indenfor perioden 1. januar - 31. december 2014.

Problemet ligger så i at jeg i den periode vil være igang med mit studie på KU, det skal siges at jeg er på standbyl pt.

Skal jeg udfylde helbredsskemaet  og møde op til session da jeg ikke er i uddannelse lige nu? Eller skal jeg på trods af at jeg ikke er i uddannelse pt. men vil være det i aftjeningsperioden, søge om udsættelse af session?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2012 af cYbErLifE (Slettet)

Jeg havde også selv noteret mine papirer forkert så hvis jeg kom i tjeneste ville de indkalde mig midt under uddannelse! Det viste sig dog da jeg var ude ved session havde de allerede fundet ud af det og det nummer som jeg trak blev bare lagt til næste års pulje..

Så jeg tror faktisk bare at du skal tage til session, de kan vist godt finde ud af det hele hvis du fortæller dem det der ude :)

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. december 2012 af ILikeMusic (Slettet)

jeg mener kun du kan få udsat session hvis du er optaget, det vil sige at så længe du "kun" har en standby kan du stadig blive "optaget" til værnepligt... Kommer du så ind efter du har fået at vide at du skal i værnepligt, kan denne udsættes der, men vist ikke før... hvis det var forståeligt? :)

 


Skriv et svar til: Session

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.