Matematik

Matematik - Sinus

22. november 2012 af Idasp96 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kære Jer Derude!

Jeg har fået en matematik aflevering for, og har også lavet den færdig. Men desværre stødte jeg på 2 opagver jeg overhovedet ikke kan finde frem til løsningen. Jeg har prøvet i flere timer nu, og beder nu om hjælp til disse to opgaver, håber nogle gider at hjælpe mig, da de volder mig meget besvær.

Tusinde tak på forhånd

Mange Hilsener Ida.

opgave 1.

I den retvinklede trekant ABC skal du beregne længsen af hypotenusen c, når vinkel A = 12,34 grader og kateten a = 15,05.?

opgave 2.

I den retvinklede trekant ABC skal du beregne de ukendte stykker når hypotenusen c = 40,56 og a = 25,98?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

I en retvinklet trekant gælder

 Sin(A) = den modstående katete / hypotenusen = a / c

 

Pythagoras i den retvinklede trekant

           a2 + b2 = c2              hvor c er hypotenusen

                                        og a og b er kateterne


Svar #2
22. november 2012 af Idasp96 (Slettet)

Tusinde Tak nu gav opgaven mening :)


Skriv et svar til: Matematik - Sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.