Matematik

Tangentligning for f(x)=x^2

25. november 2012 af Pandalakrids (Slettet)

Hej jeg har brug for hjælp til at bestemme tangentligningen til funktionen f(x)=x2, for x0=5

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2012 af mathon

    du skal bruge
                                  f '(5)     og    f(5)

  


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

I tangentligningen

y = f '(x0) · (x - x0) + f(x0)

indgår f(x0) og f '(x0) der så skal beregnes, før de kan indsættes.


Skriv et svar til: Tangentligning for f(x)=x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.