Matematik

Integralregning. Arealbestemmelse

26. november 2012 af Apaas (Slettet)

Tegn graferne for funktionerne  h(x) = x-2    og  g(x) = ln(x)
Bestem arealet der afgrænses af de to grafer

Området er afgrænset af x værdierne 0,158 og 3,14. Området er både over og under y aksen. 

Har gjort følgende hvilket vist ikke er rigtigt. ∫3,140,158(x-2+ln(x))dx = -0,144

Hvad gør jeg forkert? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af lfdahl (Slettet)

Jeg tror bare det er en fortegnsfejl: Du skal integrere differensen: ln(x) - (x-2)


Skriv et svar til: Integralregning. Arealbestemmelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.