Matematik
En eksponentialligning
22. september 2005 af
anders700 (Slettet)
Er der nogen der kan svare mig på hvorfor følgende ligning er falsk:
0=e^sin(t) (e=eulers tal)
Når jeg løser den mht. til t på lommeregneren?
0=e^sin(t) (e=eulers tal)
Når jeg løser den mht. til t på lommeregneren?
Svar #1
22. september 2005 af fixer (Slettet)
Ja.
Det gælder at for alle x E R er e^(f(x))>0, uanset f(x).
Det gælder at for alle x E R er e^(f(x))>0, uanset f(x).
Svar #2
22. september 2005 af fixer (Slettet)
Lille rettelse:
Det gælder at for alle x E Dm(f) er e^(f(x)) > 0.
Med andre ord: eksponentialfunktionen kan aldrig antage værdien 0.
Det gælder at for alle x E Dm(f) er e^(f(x)) > 0.
Med andre ord: eksponentialfunktionen kan aldrig antage værdien 0.
Skriv et svar til: En eksponentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
