Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

MC og MR

28. november 2012 af heidi12tint (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

 

Jeg har en opgave som jeg ved ikke hvordan jeg skal gå igang med 

 

Cost for production and research 800.000 

P=-3/120*X+900

P= the sales price per unit, x = the sale pr unit pr year

--------------------------------------

fixed costs for machine 2.4 mill dkk pr. year. startup cost 750000 each year as long as productione continues 

unit cost for toerfoot is

AVC=3/120*X+200

 

 

1)

In a coordinate system show the function for sale MC and MR

2) determine graphically the optimal sales price and quantity for AVC

3) calculate the expected annual contribution margen and quantity sold pr year

 


Skriv et svar til: MC og MR

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.