Matematik

Mat integral

28. november 2012 af cYbErLifE (Slettet) - Niveau: B-niveau

Grafen for funktionen er givet ved h(x)=x^3-2x+5 afgrænser sammen med linjerne med ligningerne y= 0 x= -2 og x=2 et område der har et areal. Bestem dette areal

 

Jeg er ganske klar over at det er integralregning, men hvorfor alle de forskellige ligninger?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2012 af peter lind

Det er for at afgrænse hvilket areal der er tale om y=0 er x aksen så du skal finde arealet mellem grafen for h(x) og x aksen. x=-2 og x=2 angiver intervallet du skal integrere over


Svar #2
28. november 2012 af cYbErLifE (Slettet)

Okay det forstår jeg så er det bare et bestemt integral.. jeg får det dog til -100 af en eller anden grund.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2012 af peter lind

Du må have regnet forkert. Hvad har du gjort ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2012 af PeterValberg

Samh.jpg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
28. november 2012 af cYbErLifE (Slettet)

Jeg har fundet fejlen.. Jeg takker =)


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. november 2012 af Adntira (Slettet)

Det skal give 20, så må du se om du kan få det tilmgive 20

Skriv et svar til: Mat integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.