Matematik

fremskrivningsfaktoren

28. november 2012 af hiieronymus (Slettet)

Når jeg skal beregne fremskrivningsfaktoren i henholdsvis Kina og USA, og ikke kender vækstraten, kan jeg så godt stille det op på følgende måde?

Kina

Start kapitalen: 246779

Slut kapitalen: 10409000

246776(1+r)31 = 10409000

 

USA

Start kapitalen: 2768900

Slut kapitalen: 15831429

2768900(1+r)31 = 15831429

men hvad skal jeg så mere gøre???

tak for hjælpen på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2012 af PeterValberg

Du vil gerne bestemme r ?

for Kina

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
28. november 2012 af hiieronymus (Slettet)

Så benytter jeg bare kn = k0 (1+r) n
ikke rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2012 af PeterValberg

Nu kender jeg ikke opgavens eksakte ordlyd, men det lyder rigtigt .-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: fremskrivningsfaktoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.