Matematik

Hvad giver ligningen

01. december 2012 af Mathiaschr2000 (Slettet)
Hvad giver følgende ligning x+3=2+2x.

Det giver nok 1 eller -1 men hvad er jeg ikke klar over

Svar #1
01. december 2012 af Mathiaschr2000 (Slettet)

1 eller-1

Brugbart svar (1)

Svar #2
01. december 2012 af Snick (Slettet)

x+3=2+2x

Vi trækker x fra på hver side af lighedstegnet og får

3 = 2 +x

Vi trækker 2 fra på hver side af lighedstegnet og får

? = ?


Svar #3
01. december 2012 af Mathiaschr2000 (Slettet)

Hvad er svaret

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. december 2012 af Snick (Slettet)

3 = 2 +x

Hvis du trækker 2 fra på hver side af lighedstegnet, hvad får du så til at stå tilbage?

Side 1:

3 - 2 = ?

Side 2:

2 + x - 2 = ?

Hvad får du?

Side 1 = Side 2


Svar #5
01. december 2012 af Mathiaschr2000 (Slettet)

Kan. 1 passe

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. december 2012 af Snick (Slettet)

Ja, det er korrekt

x = 1


Skriv et svar til: Hvad giver ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.