Matematik

Kasteparabel

02. december 2012 af rouladen25 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportal

 

Jeg skal delvist skrive SRP om kasteparablen, og ville høre om, der var nogle, som har gode kilder til dette?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2012 af mette48 (Slettet)

DU kan sikkert få fat i materiale fra fysik


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2012 af mette48 (Slettet)

starthastighed V og startvinkel v

V(0)=(Vx,Vy) =(Vcos(v),Vsin(v))  starthastighed

a(t)=(ax,ay)=(0*t,g*t)                   acceleration

V(t)=V(0)+a(t)*t                          hastighedsvektor

s(t)=v(t)dt                                    stedvektor

hastighed, acceleration og sted er alle vektorer


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2012 af mathon

se

Vedhæftet fil:kast_3.doc

Skriv et svar til: Kasteparabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.