Matematik

fodboldbanens græs

03. december 2012 af anonym54321 (Slettet)

En sæk med græsfrø koster 900kr. plus 25% moms 

Beregn prisen inkl. momsfor sækken.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2012 af lfdahl (Slettet)

Hvad er dit eget bud? M.a.o. hvad er 25% af 900?


Svar #2
03. december 2012 af anonym54321 (Slettet)

900/25=36*100=3600


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2012 af Moderatoren

Se eksempel fra formelsamlingen:

 

8% af 1325 kr. er 0,08 · 1325 kr. = 106 kr

 

Og prøv igen:)


Svar #4
03. december 2012 af anonym54321 (Slettet)

ok tak

 


Skriv et svar til: fodboldbanens græs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.