Engelsk

People help :( ! Engelsk oversættelse

03. december 2012 af LineLine12 (Slettet)

Hej søde mennesker! Jeg vil gerne have at I kigge på denne oversættelse jeg har lavet VIL I GERNE RET MINE FEJL???

 

E. Oversæt følgende sætninger til Engelsk. Skriv oversættelsen på linjerne nedeunder.
1. Det er det eneste, han ikke ved = It's the only thing he does not know
 

2. Mens de var ved at tage et billede af hele familien, begyndte det at regne.= While they were taking a picture of the whole family, it began to rain.
 

3. Han fortalte børnene en historie hver aften, inden de gik i seng. = He told the children a story every night before they went to bed
 

4. Han brækkede næsten fem steder = He broke almost five places
 

5. Jeg skal til Paris om to dage , så jeg har travlt med at pakke min kuffert. = I'm going to Paris in two days, so I'm busy packing my suitcase.
 

6.De eneste møbler , han har på værelset, er en seng og et bord.= The only furniture he has in the room is a bed and a table.
 

7. Denne hjemmesider bliver besøgt af mange brugere hver dag. = The sites are visited by many users every day.
 

8. Jeg kender en kvinde , hvis mand forlod hende lige efter brylluppet. = I know a woman whose husband left her soon after the wedding.
 

9. Hvornår er mændene færdige med at spise? = When the men finished eating.
 

10. Børnenes lærer har købt en amerikanske bil.= Children learn purchased an American car.


Skriv et svar til: People help :( ! Engelsk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.