Matematik

Reducering

05. december 2012 af sha0906 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Kan nogle hjælpe med at reducere dette: 
T 2−K2 + (T +K)2 −2KT


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. december 2012 af LubDub (Slettet)

Lær kvadratsætningerne - du får brug for dem!

(a+b)2  = a2 + b2 + 2ab

(a-b)2 = a2 + b2 - 2ab

(a-b)(a+b) =  a2 - b2


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2012 af mette48 (Slettet)

den opgave har du fået svar på

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1273459

se #3


Svar #3
05. december 2012 af sha0906 (Slettet)

Kan det passer at resultatet er 2t2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2012 af mette48 (Slettet)

ja


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.