Matematik

differential

08. december 2012 af cecilielow (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan regner jeg opgave c ud?

Vedhæftet fil: studieport.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2012 af LubDub (Slettet)

  .. der er tale om logistisk vækst  


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. december 2012 af LubDub (Slettet)

Det tidspunkt, hvor væksthastigheden er størst, fås når populationens størrelse er halvdelen af den øvre grænse. Hvis du har differentialligningen, hvoraf f(t) er en løsning dertil, så ses at grafen for f '(t) som funktion af f(t) er en parabel med grenene nedad, og rødderne er f(t) = 0 og f(t) = 9560. Toppunktes 1.koordinat er derfor f(t) = 9560 / 2 . Heraf isoleres t


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2012 af charlie1111 (Slettet)

tegn den aflede funktion, og da vil toppunktet være svaret (x-koordinatet)


Skriv et svar til: differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.