Matematik

Ensvinklede trekanter

09. december 2012 af napzter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Dav.

Jeg skal finde b, a og c.

Billede: http://matab1stx-opgaver.systime.dk/typo3temp/pics/f8c986a640.png

Nogle ideer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2012 af SuneChr

1)  6/8 = (6 + b)/13

2) 5/a = (5 + 2)/6          5/c = (5 + 2)/(c + 1,5)


Svar #2
13. december 2012 af napzter (Slettet)

Bruger man slet ikke forholdene mellem de to figurer?

Altså skalafaktoren.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2012 af SuneChr

# 2  Der er vel tale om to trekanter, som skal løses uafhængig af hinanden?


Svar #4
13. december 2012 af napzter (Slettet)

Oh. mange tak.


Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.