Matematik

Hjælp!!

11. december 2012 af bvbarmy (Slettet)

opgave 1: Vinklen v er fastlagt ved figuren.
Bestem sin(v), sin(180° + v) og cos(180° − v).

 

opgave 2: Beregn de resterende sider og vinkler i trekant ABC, når
d) C = 32°, a = 5, c = 6.

  

 

håber der er nogen der kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2012 af LubDub (Slettet)

Opgave 1

cos(t) = x og sin(t) = y

cos(1800- t)= - cos(t) og sin(1800 + t) = - sin(t)

File:Unit circle.svg


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. december 2012 af LubDub (Slettet)

Opgave 2

  For en vilkårlig trekant ABC gælder:

  Sin(C) / c = Sin(A) / a  - heraf findes vinkel A          Sinusrelationerne

    <B = <C - <A              - heraf findes vinkel B          Vinkelsummen i en trekant

   Sin(C) / c = Sin(B) / b  - heraf findes siden b         Sinusrelationerne


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2012 af LubDub (Slettet)

#2

 <B = 1800 -  <C - <A


Skriv et svar til: Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.