Matematik

FORDÆRDELIGT

12. december 2012 af Blåbærhaven (Slettet) - Niveau: B-niveau

 JEG ER VIRKELIG UDE OG SKIDE, OG HAR BRUG FOR HJÆÆLP.

 

En lineær sammenhæng er beskrevet med regneforskriften : F(x) = 2/3x -5

Hvilke af følgende punkter ligger på grafen for den lineær sammenhæng(begrund dit svar) : (3,-3) (5,-1) (6,-1) (3/2 -4) 

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af Isobelle (Slettet)

Indsæt x-koordinaterne for alle punkter i den givne forskrift og undersøg om, du får den tilhørende y-værdi. 

Hvis f(3)=-3 ligge det punkt på grafen. Hvis f(5)=-1 ligger dette også på grafen osv. Du skal undersøge, hvilke x-koordinater med deres tilhørende y-koordinater, der opfylder den givne funktionforskrift. 


Skriv et svar til: FORDÆRDELIGT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.