Matematik

Fra brøker til kroner, hvordan?

13. december 2012 af MaleneMai (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. Jeg sidder med en matematik opgave og jeg er gået i stå ved et spørgsmål. Spørgsmålet lyder sådan her: Hvad er fire femte dele af 60 kroner? Problemer er, at jeg ikke ved hvordan man regner det ud. Ville være rigtig dejligt, hvis der var en eller flere der kunne hjælpe :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2012 af hesch (Slettet)

1/5 af 60 kr. = 60kr / 5 = 12 kr

4/5 af 60 kr = 12 kr * 4 = 48 kr

Eller

4/5 af 60 kr = 60 kr / 5 * 4 = 48 kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2012 af Frank99 (Slettet)

hesch har fat i noget :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2020 af anas0843 (Slettet)

4 5 dele af 60 kr


Skriv et svar til: Fra brøker til kroner, hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.