Samfundsfag

Noter og eksamen til samfundsfag C (eksamen)

19. december 2012 af myes - Niveau: C-niveau

Ved ikke lige om det her ikke mere er et håb om lidt opmuntring..

Jeg skal til eksamen i samfundsfag i morgen og skal jeg være helt ærlig er jeg så bange for eksamen at jeg er lige ved at overveje simpelthen at blive væk.

Er da altid nervøs til eksamen, men ikke så meget som jeg er lige nu. Et eller andet sted tror jeg det bunder lidt i den email mit hold og jeg modtog fra vores lærer for noget tid siden.

Som  fjernstuderende, er kontakten til vores lærer over nettet. Hun havde skrevet til os alle at hun håbede vi klarede os, men med den der undertone af at hun da godt var klar over det sgu nok ikke blev godt for os alle.

Når jeg har afleveret mine opgaver har svaret gerne været fint, fint men kort eller fint men meget uddybet.. Jeg har ikke på noget tidspunkt fået nogen anden respons end det og jeg har tænkt at så går det jo nok. Men jeg er så bange lige nu og prøver at skrive lidt noter, så jeg har svar på de der simple ting eller svære fagudtryk der er gode at have, men helt ærligt jeg sidder nu på 4 time med et blankt stykke papir og begynder at tro det bedste er simpelthen at lade være med at tage noget med..

Gode råd, hvad gør jeg? Er vildt skræmt ved tanken om at ende op med at sidde til forberedelse og klappen bare går ned for mig.

Hvor seriøst uheldig skal man være for at dumpe`?? Jeg ved at hvis jeg går derfra med et 2 tal så vil jeg være så sindssygt lykkelig.


Skriv et svar til: Noter og eksamen til samfundsfag C (eksamen)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.