Matematik

Laplace

29. december 2012 af student1982 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, hvad menes der i opgave 1, vedhæftet

Vedhæftet fil: laplace1.PNG

Brugbart svar (2)

Svar #1
29. december 2012 af peter lind

Indfør variablen u = t-1. For t= 1 er u=0. Husk at du også skal gøre det i definitionen af r(t)

Du kan evt bagefter omdøbe u til t bagefter, hvis du foretrækker det


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. december 2012 af Jghy (Slettet)

Så hvordan kommer dit begyndelsesværdiproblem til at se ud ved t=0?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. december 2012 af peter lind

y(0) = y¨(0) = 0


Skriv et svar til: Laplace

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.