Matematik

hjælp til en kvadratrodsligning

06. januar 2013 af thorba (Slettet)

Hej

Jeg har en del besvær med at finde x i denne ligning: 2*π*√x/9.81 = 8

er her hjælp at hente ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2013 af mathon

 

                                  √(x/9.81) = (4/π)                    som kvadreres

                                   x/9.81 = 16/π2                      som multipliceres med 9.81

                                   x = 156,96/π2 ≈ 15,90

 


Skriv et svar til: hjælp til en kvadratrodsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.