Matematik

HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!

06. januar 2013 af fysikere (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvordan løser jeg jeg denne ligning?????

 

194=208-0,7*A


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Isoler leddet med 0,7·A på venstre side, og divider så med 0,7 på hver side.


Svar #2
06. januar 2013 af fysikere (Slettet)

har prøvet men det giver ikke det rigtige


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at vise, hvad du har gjort.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2013 af hbhans (Slettet)

Træk 208 fra på begge sider af lighedstegnet:  194 - 208 = 208 - 208 - 0.7A  → 194 - 208 = -0.7A

Divider med -0.7 på begge sider af lighedstegnet:   (194 - 208)/(-0.7) = -0.7/(-0.7)A →(194 - 208)/(-0.7) = A

Brug din lommeregner på venstre side af lighedstegnet.


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2013 af 123434 (Slettet)

Et bud.

194=208-0,7*a

14=0,7a

a=20

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. januar 2013 af 123434 (Slettet)

1#-4# Undskyld. Så ikke hvad I skrev.

Hvis man nu har brugt 5 minutter på at skrive et indlæg, kan man ikke se, hvad de andre har skrevet i mellemtiden.


Svar #7
06. januar 2013 af fysikere (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Din mellemregning i 2. linie er forkert, men resultatet er korrekt.


Svar #9
06. januar 2013 af fysikere (Slettet)

kan jeg få hjælp i 4.3 

http://www.gabor.dk/FSA/Matematik/2012%20maj-juni/Problemregningmaj2012.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #10
06. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#9

Hvor går du i stå i omskrivningen?


Svar #11
06. januar 2013 af fysikere (Slettet)

#10

hvad mener du?


Brugbart svar (0)

Svar #12
06. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#11

Man skal se på fire omskrivninger af den opgivne formel. Du har vel selv prøvet at foretage omskrivningerne?


Brugbart svar (0)

Svar #13
06. januar 2013 af 123434 (Slettet)

Rettelse til 5#

-14/-0,7=20


Svar #14
06. januar 2013 af fysikere (Slettet)

# 12 

 

forstår dig ikke??


Brugbart svar (0)

Svar #15
06. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#14

OK, jeg kiggede på 4.4 .

Man skal beregne konditallet. Læs opgavens forklaring. Konditallet er VO2max divideret med kropsvægten i kg. Indsæt det opgivne tal for arbmax og beregn VO2max, og divider det så med dem opgivne kropsvægt.


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP!!!!!!!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.