Generelt

studieportale er det snyd?

08. januar 2013 af mathise

Hej jeg er rigtig glad for at få hjælp herind engang imellem fordi jeg ikke har mulighed for det hjemme som så mange andre af mine kammerater har. Men jeg tænker bare når jeg spørger om hjælp. Er det snyd at spørge om hjælp herinde?

 

jeg mener, jeg aner jo ikke om en lærer ville synes det ik er iorden at få hjælp herinde, men så længe jeg lærer og ikke  skriver af  troede jeg jo egentligt det er ok

 

hvad siger folk til det ? og har i nogensinde hørt en lærer snakke om sagen ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2013 af Wihi (Slettet)

Jeg får også selv meget hjælp til forskellige fag af nogle fantastiske brugere herinde.. og kan ikke se hvorfor det skulle være snyd!! .. som du selv siger, så er det snyd, hvis man skriver af og kopier andres opgaver. ;) 


Svar #2
08. januar 2013 af mathise

ok jeg tænkte bare at læren gerne ville se hvis man ikke forstod noget, og så hvis man får det forklaret herinde så ville det være snyd for så ville læren ik vide at man faktisk ikke forstod det


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. januar 2013 af christinacomaco

Det kan (efter min mening) aldrig være at snyde medmindre man skriver af. Som du selv siger, så er der ingen forskel på om du søger viden her, hos din familie, hos studiekammerater eller et helt andet sted.

Tværdigmod, det viser blot, at du er villig til at yde en indsats for at lære og forstå, fremfor at få løsninger serveret på et sølvfad. Sidste lærer man jo heller ikke en disse af, og hvad er det så værd?!

Jeg synes at det er dejligt, at der er mennesker som ved mere om et emne end jeg, der gider at bruge deres tid på at hjælpe mig til at lære og forstå. Så tak til de dejlige mennesker, der sender deres svar.


Skriv et svar til: studieportale er det snyd?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.