Matematik

f(x)=3x^2+2ln(x)

09. januar 2013 af Cerebrum (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg må ærligt indrømme t jeg har problemer med de her differentieringsreler

Bestem f '(2)

Nogen kan hjælpe ?

 


Svar #1
09. januar 2013 af Cerebrum (Slettet)

bliver det

f '(x)=6x+2ln x^-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2013 af SuneChr

f '(x) = 6x + 2/x

f '(2) = 13


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2013 af LubDub (Slettet)

                ... f(x) = ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. januar 2013 af Euroman28

du skal nemlig huske på at f(ln(x))'  = 1/x og hvis h(x) = k * f(x) , så h'(x) = k * f'(x)

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: f(x)=3x^2+2ln(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.