Matematik
integral
Håber der nogle som kan hjælpe
Bestem integralet ∫ (så da et 2 tal øvererst og 0 nederest kan ikke finde ud at skrive det derfor håber i forstår det)
(4x - x2) dx. Og giv en geometrisk fortolkning af resultatet.
På forhånd Tak ;)
Svar #1
09. januar 2013 af nielsenHTX
du skal bruge at a∫b f(x)dx=F(b)-F(a) (det er der du skal bruge grænserne altså er b=2 og a=0)
og at ∫axndx=(axn+1)/(n+1)
så 0∫2 (4x - x2) dx =??
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
