Matematik

isoler h

13. januar 2013 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Kan i hjlæpe mig med at isolere h, i O = m^(0,425) * h^(0,725 )* 0,007184?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2013 af peter lind

tag logaritmen på begeg sider af lighedstegnet


Svar #2
13. januar 2013 af cecilied34 (Slettet)

det forstår jeg ikke helt. hvilken regneregl skal jeg benytte?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2013 af peter lind

log(a*b) = log(a)+log(b)

log(an) = n*log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man har

O = m17/40 · h29/40 · 0,007184 , så

h29/40 = (O / 0,007184) / m17/40 , og dermed

h = (O / 0,007184)40/29 / m17/29


Svar #5
13. januar 2013 af cecilied34 (Slettet)

Undskyld, men jeg har lidt svært at kunne sætte dem på. Kan du prøve at tage første skridt?


Svar #6
13. januar 2013 af cecilied34 (Slettet)

Okay, tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. januar 2013 af fafdsafasd (Slettet)

Hov, der er noget jeg ikke forstår. #4 hvad er det, der sker med potenserne i #4. Hvilke regler gælder?


Skriv et svar til: isoler h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.