Matematik
Integralregning
Jeg har nu forsøgt i over en time at regne denne opgave, men uden held.
Beregn arealet af det område i første kvadrant der begrænses af førsteaksen, grafen for funktionen med forskrift f(x)=x^2+1 og linjerne med ligninger x=2 og x=5
Svar #1
13. januar 2013 af nielsenHTX
det bemærkes at f(x)>0 for x∈[2,5] du skal altså beregne
2∫5 f(x)dx altså 2∫5 x2+1dx
Svar #2
13. januar 2013 af hare45 (Slettet)
Har fået det til 42, som skulle være det korrekte facit.
Tak for hjælpen :)
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
