Matematik

Regnehiarkiet

28. september 2005 af Sinz (Slettet)
En som vil komme med 3 forskellige regne metoder fra regnehiakiet?

Bitte :P

/Sinz

Svar #1
28. september 2005 af Sinz (Slettet)

Altså man skal vise med 3 eksempler hvordan man bruger dem. og forklar ..

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

Øhm - sådan noget som at 5+3*2 = 11, og ikke 16, fordi multiplikation kommer før addition?

Svar #3
28. september 2005 af Sinz (Slettet)

Ja præcis

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

Kan du ikke bare lave nogle standardeksempler med lidt paranteser, potenser og et par gangetegn?

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2005 af Penoer (Slettet)

regneheriaki:

1) Parenteser
2) potensopløstning og roduddragning
3) multiplikation og division
4) addition og subtraktion

Bemærk dog følgende:

(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab
(a-b)^2 = a^2 + b^2 - 2ab
(a-b)*(a+b) = a^2 - b^2
((a+b)*c)+d = ac+bc+d

Svar #6
29. september 2005 af Sinz (Slettet)

Penoer hvad mener du? med at jeg skal bemærke de nederste? hører de ikke med?

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. september 2005 af Penoer (Slettet)

Jo, det gør de... Men man kan hurtigt komme til at lave fejl, hvis man ikke lige tænker sig om..

Svar #8
29. september 2005 af Sinz (Slettet)

Vil du sige at disse er de vigtigste?

Svar #9
29. september 2005 af Sinz (Slettet)

Vil du sige at disse er de vigtigste?

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. september 2005 af Penoer (Slettet)

De tre første skal du ihvert fald kunne... De to første kommer ud fra Pascals trekant, hvis du ellers kender denne.

Kvadratet på en to-leddet sum er kvadratet på første led plus kvadratet på andet led plus det dobblet produkt.

Dette var den første beskrevet med ord, og dette skal man helst kunne.

Svar #11
29. september 2005 af Sinz (Slettet)

jeg siger mange tak

Skriv et svar til: Regnehiarkiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.