Matematik

Hjælp søges :)

20. januar 2013 af Joansc (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej,

Er lidt i tvivl om disse opgaver

 

2.3 Diameteren er ved de halve cirkler er : 40/3= 13.33 m i diamet

men bliver lidt i tvivl om dette er korrekt da på tegninger er der 6 m mellem disse linjestykker ??

2.4 men hvordan viser man en beregning at linjestykkerne er 6 m ?

 

 

Vedhæftet fil: opgave.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2013 af DelFerro (Slettet)

På figuren til højre, kan du aflæse, at

|x1M| + |Fx2| = |MB| = |BF|, hvilket vil sige, at der er tre diameter, altså d = 40 / 3 m.

Jeg kan desværre ikke se, hvor linjestykket er.


Svar #2
20. januar 2013 af Joansc (Slettet)

Hvis du kigger på tegningen, vil jeg mene at linjestykkerne er sat der for halv cirklerne stopper, syntes man kan ane dem.

 


Skriv et svar til: Hjælp søges :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.