Debat

HF Optagelsesprøve

21. januar 2013 af cursedyou (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal snart tilmeldes til at skulle op i HF's optagelsesprøve, og vil gerne lige hører jer som har taget den om hvordan den var. Hvad skal man helt præcist? har hørt den er nem,  hvordan nem? 

Her men historie: Jeg har ikke haft fysik/kemi eller tysk i 9 klasse, kun let tysk hvor man ikke kommer til eksamen, eller prøver.

Min UU-Vejleder har åbenbart så meget ondt i røven over det, at hun gerne vil udelukke alle min gymnasie uddannelser. Men jeg giver selvfølgelig ikke op, hun tyder også på at mine karakter heller ikke er gode nok, har fået 4 02 i dansk 4 4 matematik og 7 i engelsk. Det eneste jeg kan sige som er uretfærdigt ved karakterne er at jeg fik 02 i mundtligt dansk, og kun 7 i engelsk når jeg ved at jeg ligger på 10+.

 

Er der nogen der kan hjælpe? Ville det være en god ide at få snakket med HF's UU-Vejleder om sagen i stedet for min egen?


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. januar 2013 af allan_sim

#0.

Din vejleder har ikke ondt i røven. Det er et bekendtgørelseskrav, at du skal til optagelsesprøve, hvis du ikke har aflagt prøve i fysik/kemi, jf. §8, stk. 2 (punkt 4) og §15, stk. 2 i https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=140736


Svar #2
22. januar 2013 af cursedyou (Slettet)

Jeg har valgt fysik/kemi i det her halve år af 10 klasse, så dvs at jeg vil komme op til eksamen i faget, til sommer. Er det ikke nok tror du? Der står jo ikke noget om at året skal havde været fuldført? kun prøve i fagene?


Svar #3
05. februar 2013 af cursedyou (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. april 2013 af sarahh0 (Slettet)

Jeg kan sagtens hjælp dig...

men hvor gammel er du? 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. februar 2015 af honganh

jeg skal til optagelseprøve her til marts. Og er rigtigt nervøs over det. Jeg er ikke så god til skriftlig dansk (har fået  4 4.

Jeg vil bare høre om du er bestået??? og hvordan var prøven ??? :) var det nemt ???


Skriv et svar til: HF Optagelsesprøve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.