Matematik

Stamfunktion

27. januar 2013 af mbn89 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey...nogen  der kan hjælpe mig med hvad F(x) er til f(x)= -5/x8 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2013 af mette48 (Slettet)

f(x)= -5/x8

f(x)= -5 x-8

stamfunktionen til b*xn    er   b/(a+1) *xa+1

brug det


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. januar 2013 af SuneChr


Svar #3
27. januar 2013 af mbn89 (Slettet)


Svar #4
27. januar 2013 af mbn89 (Slettet)

okay..takker NON ;)


Svar #5
27. januar 2013 af mbn89 (Slettet)

Mette jeg forstod ikke rigtig din forklaring....ellers tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Mette foreslog, at man kan benytte den generelle formel

∫ b·xn dx = b·xn+1/(n+1) + k

med b = -5 og n = -8 .


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.