Matematik
ey?
29. september 2005 af
61331476 (Slettet)
hey jeg skal beregne vinklerne med 2 decimaler i en trekant der har siderne: 6,45cm 5,32cm 7,33cm.
hvordan??
hvordan??
Svar #1
29. september 2005 af Molle (Slettet)
Er trekanten retvinklet?
I så fald kan du benytte:
cos(vinkel) = hosliggende katete/hypotenusen
sin(vinkel)= modstående katete/hypo.
tan(vinkel)= mods./hosl.
I så fald kan du benytte:
cos(vinkel) = hosliggende katete/hypotenusen
sin(vinkel)= modstående katete/hypo.
tan(vinkel)= mods./hosl.
Svar #2
29. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
STOP nu denne tråd! Se https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=129695.
Skriv et svar til: ey?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
