Matematik

matmatik

29. januar 2013 af alibaba1 (Slettet)

har løst den opgave men ved ikke om de er retige

grafen for den linær finkitin f(x)=3x+b går gennem punktet p(1,-4)

bestem tallet b.

mit svar er

b=y-a xopløftet i 1

b=-4-3*1

b=7

er de retiget lavet

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dit resultat er ikke korrekt. Vær omhyggelig med fortegn.

(matematik, funktion)


Svar #2
30. januar 2013 af alibaba1 (Slettet)

hvad har lavet forkert ved den da


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

I den næstsidste linie har du selv skrevet

b = -4-3*1

Det skal du regne færdigt. Dit endelige resultat er ikke korrekt.


Svar #4
30. januar 2013 af alibaba1 (Slettet)

mener b=-7


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: matmatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.